Megintutazunk

Pokémon jelmez

2019. november 02. - MarkNemeth

A tahiti tánc csoport (ahol már évek óta táncolok) egyik tagjának az az ötlete támadt, hogy lepjük meg a csoportvezetőnket karácsonyra egy videóval. Az volt a terv, hogy mindenki táncolja el ugyanazt az adott koreográfiát a megszokottól eltérő körülmények között, vegye föl videóra, majd összevágják, hogy mindenki szerepeljen benne. Videóról megtanultam a koreográfiát, hiszen épp Japánban voltam, mikor ezt tanulta a csoport. Először az volt az ötletem, hogy bérelek kimonot és valami szép templom mellett eltáncolom, de ez meghiúsult a drága bérleti díj, az akkor már hideg időjárás és a rövid határidő miatt.

Végül két videot készítettünk. Az elsőt a laborban, kesztyűben, köpenyben. Kértem kölcsön köpenyt Jammytól, mert nem vittünk és ott sem hord senki a laborban. Nem volt egyszerű az időzítés, hogy ne is legyen tök sötét és üres is legyen a labor, hogy ne zavarjunk senkit a zenével. Végül egy kora reggel sikerült a felvétel.

A másik videón a szállásunkon táncoltam egy üres szobában abban a Pokemon jelmezben, amit az egyik olasz lakótársunk, Martino vett, majd nem vitt haza, mivel egy teljes bőröndöt elfoglalt volna.

img_8659.JPG

Persze Márk is felpróbálta.

img_8679.JPG

Sokadszorra sikerült a felvétel, mert hozzám képest vagy 6 számmal nagyobb méret volt a jelmez és nagyon meleg is volt, a szoba meg picike. Sajnos végül ez a felvétel nem került bele az összevágott videóba, pedig igazán sokat szenvedtem a cél érdekében, ráment egy szombat délelőtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://megintutazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7715277710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása