Az itteni hallgatók nagyon lelkesen használják a labor konyháját, néha ott főznek maguknak ebédet (mikor kivételesen nem instant tésztalevest esznek), időnként pedig meglepnek mindenkit valami nasival. Első alkalommal főtt szójababot, később gesztenyét és számunkra a legmeglepőbb módon ginkgómagot készítettünk (mert persze mi is besegítettünk a pucolásba). Mindegyik nagyon finom! :) Az alapanyagokat sokszor a labor volt hallgatói küldik, pl. a nagy zsák szójababot is. Jellemző, hogy az elballagott hallgatók, ha olyan helyen (pl. gyárban, kertészetben) helyezkednek el, ahol élelmiszer termelődik, akkor küldenek az ott gyártott termékekből a régi laborjukba. Így kap a labor minden évben egy kartonnyi kávét, lekvárt, nagy doboz kakiszilvát, stb. Ezeket boldogan fogyasztottuk. Az is jellemző, hogy ha valaki elutazik, hoz onnan valami édességet, jellemzően kekszet vagy csokit a laborba, így mi is hoztunk Okinawáról.